Facebook

Namještaj TERZIĆ Travnik

Poštovani posjetioci,

Želimo Vam iskrenu dobrodošlicu na novu web-prezentaciju naše ponude. Naravno, osim te ponude, želja nam je da se predstavimo u pravome svijetlu, onakvi kakvi jesmo, te da i ovim putem ukažemo na činjenicu da je na čelu naše ponude KVALITET.

Namještaj nije nešto što se kupuje često. Zato pri kupnji treba dobro planirati, ali i dobro birati. Tu na red dolazimo mi.

Osim neposrednom proizvodnjom, na raspolaganju smo da sa Vama, na licu mjesta, dogovaramo i planiramo. Predložit ćemo izgled i dizajn, a Vi izaberite konačnu varijantu. Njih zaista imamo mnogo u ponudi, pa se do sada nije desilo da klijent u našoj kompaniji ne pronađe ono što mu uistinu i treba.

Preko četrdeset godina iskustva, stalnih unaprijeđenja u proizvodnji, ali što je najvažnije - zadovoljnih klijenata, svakako da nam služe na ponos. Ne želimo biti dijelom trenda pada kvalitete koji je svuda oko nas. Mi se iz dana u dan trudimo biti kvalitetniji.

U našem izložbenom salonu na licu mjesta možete pogledati i isprobati aktuelne modele namještaja, a i mreža naših poslovnih partnera svakim danom je sve veća.

Nadamo se da ćemo uskoro biti i u Vašoj blizini...